Relatiegeschenken bedrukken

Mooie plaatjes kijken is altijd leuk! Bekijk de producten van relatiegeschenken we onlangs hebben bedrukt.

KLEINE AANTALLEN IS ALTIJD MOGELIJK

SNEL TE BEREIKEN MET 1 TELEFOONTJE

BUITEN KANTOORUREN BEREIKBAAR

Relatiegeschenken Bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken

Soms wil je als bedrijf je waardering naar klanten uiten. Dat doe je dan in de vorm van een relatiegeschenk. Bij Heuvel Zeefdruk laat je jouw relatiegeschenk bedrukken. Heb je zelf al relatiegeschenken ingekocht die je ter bedrukking wilt aanbieden? Dat kan! Mocht je dit nog niet hebben gedaan dan kunnen wij voor je op zoek gaan naar een passend product.

Onze ervaring met relatiegeschenken bedrukken

Enkele voorbeelden van relatiegeschenken bedrukken die wij in het verleden hebben gedaan zijn onder andere jojo’s, paraplu’s, spelletjes, mappen, wijnverpakkingen, sleutelhangers, t-shirts, pennen, magneten, tassen, frisbees, kantoorartikelen, fotolijstjes en autoartikelen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Oplage Kleine of grote oplage is geen enkel probleem.

Bij Heuvel Zeefdruk zijn naast grotere als kleinere klanten, ook grotere en kleinere oplagen mogelijk. Bel eens vrijblijvend naar 033 – 456 6667 en vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten over relatiegeschenken bedrukken?

Wil je meer weten over relatiegeschenken bedrukken? Neem dan eens contact op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zodat je andere eerdere projecten kunt zien. We bedrukken regelmatig relatiegeschenken. Niet alleen tijdens de Kerstdagen, maar ook verjaardagen, jubilea of oud en nieuw. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

heuvel zeefdruk

Neem contact op!

Contactformulier van heuvel-zeefdruk.nl

13 + 14 =

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

heuvel zeefdruk

Wij bedrukken ook

Naast relatiegeschenken, bedrukken wij verschillende andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de oppervlakte van het materiaal vlak is, valt hierop te zeefdrukken. Bekijk hieronder onze andere producten en krijg een goede indruk van onze vaardigheden. Ook ben je van harte welkom in onze show room.

Textiel

Metaal

Kunststof

Verpakking

Stickers

Kaarten en karton

Hout bedrukken

Bijzonder/papier

Staat jouw product er niet bij?

Dat is natuurlijk mogelijk. Neem hierboven dan contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook bij een kleine oplage bent u bij Heuvel Zeefdruk gewoon welkom.